FEF medlemsförmåner

Bli medlem i Fårdala Egnahemsförening, FEF.

FEF bevakar medlemmarnas gemensamma intressen som fastighetsägare.

Genom att bli medlem stödjer du FEF som förening och det gemensamma arbetet för medlemmarnas bästa, vilket inkluderar Grannsamverkan och brottsförebyggande aktiviteter.

Som medlem har du också möjlighet att ta upp frågor som berör dig och som kan drivas med en starkare gemensam röst än av en enskild stämma.

En viktig del i FEF’s arbete är att driva Grannsamverkan tillsammans med kommunen, polisen och de boende. Resultatet av detta arbete är fram till dags dato att Fårdala är ett av de tryggaste områdena i Tyresö med omnejd. Vi har en extremt liten brottsstatistik.

Som medlem i FEF får du får även möjlighet att delta i av FEF ordnade aktiviteter som, Trädgårdsdag, Fårdaladag, Julglögg mm. Självklart är du också välkommen till FEF’s årsmöte, vanligtvis i februari.

Efter betald årsavgift får Du ett medlemskort som ger dig FEF’s föreningsrabatter och andra förmåner.

Att bli medlem är enkelt. Via Din internetbank eller postgiroblankett sätter du in årsavgiften som är 100 Kr Postgirokonto 80224-9.  Glöm inte att ange Namn, Adress, Email och Mobilnummer.

Har du frågor eller funderingar kring FEF är du välkommen att kontakta någon i styrelsen. Namn på styrelsemedlemmarna hittar du på hemsidan www.fardala.com/styrelse.

Hos följande leverantörer erbjuds du under 2019 som medlem i FEF rabatt på dina inköp:

Bygma erbjuder följande rabatter till oss i FEF:

  •  Färg  20%
  • Måleritillbehör 20%
  •  Infästning/skruv 10%
  •                                                               Virke och Lister 5 – 20%                                       BYGMA’s flyer till medlemmarna i FEF finner du här Rabatt Fardala_A4_2019.

Vi på XL Bygg/Palms i Tyresö är glada och stolta över att kunna göra affärer med medlemmar i Fårdala Egnahemsförening (FEF).

För att fördjupa vårt samarbete erbjuder XL Bygg Palms 5 – 15% rabatt på normala inköp på vanliga produkter i vårt sortiment. Detta gäller ej på kampanj erbjudanden samt netto prissatta produkter. Rabatterna gäller vid kontantköp och vid uppvisande av medlemskort i FEF. Vid utleverans av material måste personligt konto öppnas. Rabattavtalet är det samma.

Vi har nu ett avtal med Veterankraft och får 10 % på deras tjänster. Från Veterankraft hyr du personer för allt från allmän trädgårdsskötsel, konceptet hustomte, trädgårdsmästare och snöskottning vintertid till certifierade elektriker, målare eller snickare. Även rörmokare kommer att vara tillgängliga senare.

Skulle du tex vara bortrest en månad kan du teckna avtal om att få hjälp med bevattning och gräsklippning. Din veterankraft’are titta över med jämna mellanrum och gör det som behöver göras för att blommor och gräs ska må bra. Du kan också teckna ett avtal om snöskottning på vintern, eller köpa vid behov när snöstormen varit framme. Andra exempel är tomtstädning och trädklippning på våren.

Vår kontaktperson Martin Westman når du på 08 – 5252 0904 eller Martin Westman <Martin.Westman@veterankraft.se>. Prislista finne du här, glöm inte dra av för rabatten.

Välkommen till Nacka Handelsträdgård!

Kom in och botanisera bland sommarblommor, perenner, fruktträd, häckväxter, örter, rosor m.m. För erbjudanden och de senaste nyheterna följer ni oss lämpligast på Facebook och Instagram.

Vår målsättning är att erbjuda god kvalité, goda fackmannamässiga råd och personlig service.

Nacka Handelsträdgård har satsat extra inför sommaren 2019 och har ett riktigt fint utbud av plantor och växter, även större exemplar vilket det är brist på i år. Dessutom en kompetent och trevlig trädgårdsmästare som gärna ger goda råd och delar med sig av sin erfarenhet. Behöver ni hjälp med er trädgård så kan ni boka tid för ett hembesök.

Medlemmar i Fårdala Egnahemsförening har 15% på inköp hos Nacka Handelsträdgård!

Trädgårdshuset i Skarpnäck kommer att arrangera temadagar och event under sommaren och hösten 2019. Medlemmar i FEF kommer att bjudas in till evenemangen och får då också ta del av rabatter på plantor och växter. Mer om detta i kommande nyhetsbrev. Adressen till Trädgårdshuset är Skarpnäck Gårdsväg 10.